Produkty pro pražená pohanka (5)

Pohankové zrno pro klíčení 600g

Pohankové zrno pro klíčení 600g

Zelené klíčky pohanky se skvěle hodí ke všemu zelenému! Například k bylinkám, avokádu, okurce, celeru. Zařazením klíčené pohanky do vaší každodenní stravy získáte silnou imunitu, dobré zdraví, pocit lehkosti a výbornou náladu. Hmotnost: 600 g
List šalvěje - HoReCa

List šalvěje - HoReCa

Salvia officinalis se široce používá v kuchyni jako koření. Sušená tráva se přidává do polévek a hlavních jídel, stejně jako na koláče a další kulinářské výrobky, mezi které patří vejce-rýže, zelí, maso. Použití pro Svačiny, hlavní jídla, nápoje, sladká jídla. Chuť Pikantní, hořká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 13 Sacharidy (g / 100g)… 61 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 410
brusinka (Oxycoccus)

brusinka (Oxycoccus)

Extrakty z léčivých rostlin a bobulí se používají v potravinářském průmyslu, kosmetickém průmyslu a parafarmaceutickém průmyslu.
Pohanková semolina 800g

Pohanková semolina 800g

Pohanková semolina jsou pohankové krupice, jejichž velikost se pohybuje od 300 do 800 mikronů (velikost semoliny). Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří se starají o své zdraví. Hmotnost: 800 g
Anýzová semena

Anýzová semena

Anýzová semena - koření, které bylo do Evropy přivezeno na počátku středověku a rychle si získalo popularitu v kuchyni. Kněží a léčitelé starověkých civilizací oceňovali semena anýzu - jejich léčivé vlastnosti byly někdy nazývány zázraky. V kuchyni se používají všechny části anýzu ve všech možných formách. Anýzová semena se přidávají do marinád, aby jim dodala výraznou chuť. Pokud je smícháte s bobkovým listem a skořicí, získáte vynikající domácí koření na studené masové pokrmy. Bílkoviny (g / 100g): 18,0 Tuky (g / 100g): 16,0 Sacharidy (g / 100g): 35,0 Energetická hodnota (kcal / 100g): 360,0